Cautare

627 de rezultate pentru "flori lavanda" (2.67 secunde)
In acest plan figureaza 368 de obiecte, printre care seminte de flori, turba, nisip natural, fire de iuta, vinuri spumoase, tesaturi din fibre naturale, lenjerie de masa, salopete, compleuri si costume de lucru, articole de acoperit capul, articole decorative din lemn, piele de caprioara, articole de voiaj si marochinarie, inhibitori de germinare, biostimulatori, produse pentru ingrijirea pielii, produse pentru ingrijirea parului, ustensile cofetarie, ingrasaminte azotoase si fosfatice.
Multi oameni, apropiati, dar si necunoscuti, au venit cu flori si lumanari, ca sa-i aduca un ultim omagiu artistei. Denisa Manelista va fi inmormantata la Valcea, orasul ei natal.
Babele au tors lana oilor, au boit-o cu vopsele din flori de camp, au cusut la lampa ii cu altite, camesi de mireasa si de mire, au tesut covoare, laicere, cuverturi, grindare, au impletit sosete groase barbatilor care s-au dus la padure sa aduca un car de lemne, copiilor care s-au dus cu uratul ori la scoala… Am intrebat o Baba de la Sucevita, care cususe asta-iarna camesa sotului si iia ei, batute de cruciulite, de iesisera impreuna, in straie aidoma, la o Mare si Sfanta Sarbatoare:
Piata de ciocolata prinde aripi De Ziua Indragostitilor dar si de 1 si 8 Martie, ciocolata, in diversele ei forme, este de nelipsit in cadourile pe care romanii si le fac, alaturi de flori si surprize.
medicii, dascalii pusi sub urmarire pentru un buchet de flori, la oamenii de afaceri care se tem sa mai vorbeasca chiar si cu portari pentru a nu fi acuzati de trafic de influenta, oameni simpli luati in colimator pentru a da exemplu cat de puternici sunt ei.
De ziua lui, Adrian Nastase a primit foarte multe carti, tablouri, flori si un geam termopan, daruit de colegul sau, deputatul Valeriu Zgonea, in amintirea dosarului Zambaccian in care este implicat.
De exemplu, desi avusesem niste oameni in vizita care adusesera un buchet de flori si (din spusele mamei, chiar exclamasem ca sunt foarte frumoase), a doua zi am intrebat de la cine sunt florile.
Astfel, fara obiectii, deputatii au respins proiectul privind depunerea de coroane de flori la monumentele istorice, cel cu privire la proclamarea anului 2008 drept Anul Marii Uniri, precum si Statutului minoritatilor in varianta senatorilor PRM.
Dar tot timpul este inconjurata de acele flori, asa si profesia mea. Eu lucram intr-o clinica cu aparatura performanta si colaboram cu niste oameni extraordinar de deschisi.
Mircea Geoana a depus o coroana de flori la casa familiei unde au murit patru membri ai acesteia luati de viitura si a pro-mis ca PSD Suceava va reface intreaga gospodarie.
Liderul social-democratilor, Mircea Geoana, si-a aniversat ieri la sediul PSD implinirea a 48 de ani, alaturi de cativa deputati si demnitari ai partidului, iar pe seara a organizat o petrecere la care a invitat peste 150 de persoane.
Acesti bani au fost folositi pentru constructia unei sere de flori in zona peninsulara a orasului, principalii beneficiari al acestui proiect fiind comunitatea de rromi din Peninsula fiind create astfel 10 locuri de munca pentru locuitorii acestei zone.
finalizarea si darea in folosinta a Casei de Cultura, accesarea de fonduri externe pentru constructia unei sere de flori, implemetarea sistemului de colectare selectiva hartie si plastic, amenajarea unei platforme de gunoi in cartiere si a sitemului de asigurare a pubelelor pentru gunoi.
"Vom merge cat de curand cu coroana de flori la decesul acestui proiect, intrucat ideea lui Stoica de a forma o federatie este plina de glume, o idee fara viitor.
In 2006, Vacaroiu a achizitionat doua tablouri - "Vas cu trandafiri" de Nicolae Savopol si "Vas cu flori de camp" pictat de Nicolae Blei - pe care le-a adaugat celor peste 60 de picturi pe care liderul Senatului le detine, dupa cum arata in declaratia de avere.
Presedintia germana a Uniunii Europene s-a declarat "bulversata de asasinarea lui Hrant Dink si si-a exprimat convingerea ca "autoritatile turce vor face rapid lumina in acest caz". Mai multe sute de persoane s-au reunit sambata la locul incidentului, purtand lumanari si depunand flori langa portretul jurnalistului.
Zeci de liberali doljeni au impartit ieri dupa-amiaza flori si afise femeilor care au avut drum prin zona Teatrului National "Marin Sorescu", in cadrul campaniei "Primavara europeana a Romaniei".
PSD ne-a dat de 8 Martie flori, o carte de Adrian Paunescu, ceas de masa si ciocolate. Ne-au promis ca ne dau si de-ala de mana, da‘ n-au mai venit.
Cum ar fi ziua de 1 decembrie, cand, la Cluj, la monumentul lui Avram Iancu, in loc de flori aniversare cu banda tricolora a fost depusa o coroana mortuara cu banda inscriptionata cu negru pe fond alb.
Primarul Clujului a vorbit dumi-nica la telefon cu presedintele suspendat Traian Basescu si a primit ieri un cos de flori din partea presedintelui Consiliului Judetean Cluj, Marius Nicoara.
google-analytics.com